Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

DON'T FEED THE TROLL

                 
  Άν ο Καραμανλής άφηνε για λίγο το playstation και έμπαινε στο twitter θα έμενε με το στόμα ανοικτό όταν θα καταλάβαινε πως υπάρχουν
δεκάδες accounts που το θέλουν να ελέγχουν τα πάντα στο twitter σαν κλασικοί νταβατζήδες!



                      Accounts που το μόνο που κάνουν καθημερινά είναι να καταγράφουν την δραστηριότητα άλλων accounts και να τα ΦΑΚΕΛΩΝΟΥΝ με όλη την σημασία της λέξης!
                   

 Καταγράφουν τα πάντα και στην  πρώτη ευκαιρία αρχίζουν την επίθεση!
                     

Βάζουν πολιτικές ετικέτες σε όποιον τους ενοχλεί με στόχο να τον παρουσίασουν σαν εξαρτημένο κομματικό account.Το επόμενό τους βήμα είναι να κάνουν ενοχλητικά mention σε άσχετα account που έχουν κάνει RT στο account που τους ενοχλεί ώστε να τρομοκρατήσουν όσους του κάνουν RT  και να το απομονώσουν απο τους followers του!


                       Accounts που ελέγχονται απο επώνυμους πολιτικούς που ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ πίσω απο την ΕΠΩΝΥΜΙΑ τους!Πολιτικοί που τους αξίζει να δούν τα trolls τους ανάποδα,ώστε να αποκαλυφθεί κάποια στιγμή το βρώμικο παιχνίδι τους που στο επίσημο time line τους μιλάνε με το σεις και με το σας ενώ υπαγορευουν βρώμικα tweets στα ελεγχόμενα απο αυτούς accounts!

                        Εκτός απο κομματικά στελέχη και ψώνια που νομίζουν ότι έτσι θα τους προσέξει ο κόσμος του twitter ένα μεγάλο μέρος απο τα άτομα αυτά που γράφουν σε αυτά τα accounts είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ του λόγου,ειδικοί σχολιαστές όπως αυτοί που γράφουν σχόλια σε πολλά blogs!
                       

Επαγγελματίες μικροδημοσιογράφοι που νομίζουν ότι θα πετύχουν κάτι στο χώρο με αυτό τον τρόπο!
                       

Δεν τυχαίο άλλωστε που πολλές φορές trolls γράφουν ενάντια σε δημοσιογράφους ανταγωνιστές τους στην πραγματική τους ζωή!


                        Τα trolls είναι τα κορόϊδα που πάντα θα κάνουν την βρώμικη δουλειά για να βγαίνουν καθαρά τα accounts-αφεντικά τους!Και πάντα θα είναι πίσω γιατί κανείς δεν θέλει να βγάλει μπροστά τέτοια άτομα!