Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΑΧ ΒΑΘΥ TWITTER ΕΣΥ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕΣ






Όλοι νομίζουν ξαφνικά πως έγουν γίνει βαθύ twitter και τρίχες κατσαρές!Δέν είσαι βαθύ twitter φιλαράκι,ένα αποτυχημένο account είσαι που ζεί την δική του ψευδαίσθηση!
           Νομίζεις πως είσαι βαθύ twitter επειδή ακολουθείς 50 άτομα και σε ακολουθούν 2000,3000 απο τους 300.000 Έλληνες χρήστες του twitter,αριθμός ασήμαντος δηλαδή!
            Με το που θα σου κάνει κάποιος unfollow κλαίς σαν μωράκι που τρώει μία τούμπα και πονάει ο απαυτός του!ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΒΑΡΕΜΕΝΕ,αφού εσύ δεν τον ακολουθούσες!
         Επειδή υπάρχουν 100 άτομα στην Ελλάδα που τους ακολουθούν κάποιες δεκάδες χιλιάδες νομίζουν όλοι ότι μπορούν να κάνουν το ίδιο!Αν μπορείτε ρε σείς να σας ακολουθούνε τόσοι όσοι ακολουθούνε τον Ρουβά και να μην ακολουθείτε εσείς κανέναν γιατί δεν βγάζετε και ένα cd όπως εκείνος δηλαδή!Γιατί; 

Τα ίδια χάλια παίζουν και σε άλλα accounts που κάνουνε κανονικά follow back αλλά τα διαχειρίζονται άτομα με τα ίδια μυαλά!
          Επίσης  εσείς που δεν καταδέχεστε να διαβάσετε τα tweets των άλλων σκάτε αν δεν δείτε δεκάδες RT απο τους είλωτες που σας ακολουθούν!Εσείς που πολλές φορές σας έχω δεί να κάνετε mention την λέξη DM σε κάποιο account και μετά απο λίγο να σας κάνει το account αυτό RT!Παρακαλάτε στα DM δηλαδή να σας κάνει RT ο άλλος ενώ δημόσια το παίζετε άνετοι και ωραίοι!

Επίσης βαθύ twitter νομίζει πως είναι και ο κάθε ασήμαντος που βρίζει όποιον βρεί για να τον προσέξουν,για να πάρει ένα mention από ένα σημαντικό account που το υπολογίζουν όλοι! 

Είναι μετά και οι γλύφτες που τους πέφτουν τα σάλια για ένα follow ή έστω και ένα mention απο κάποιο διάσημο η μεγάλο account!Έλεος αδέρφια επειδή θα σε κάνει μια φορά RT πχ η Γερμανού δεν σημαίνει πως θα τρέξουν όλοι να σε ακολουθήσουν!
            Είστε κι εσείς τα μικρά και ασήμαντα κομματικά τρολάκια που νομίζετε πως κάτι κάνετε ντε και καλά!Σας λέει ο κάθε κομματικός Λουρούτης τρόλαρε αυτόν και αρχίζει το πανηγύρι!Άσε που έχετε 2,3 accounts ο κάθε ένας και άντε μετά να θυμάσε τι έχεις πεί απο τα καθένα!Εκεί γίνονται τα μεγάλα λάθη!
             Μή μιλήσω για τα κλεμμένα tweets,αυτά που κάποιοι ξύπνοι μεταφράζουν απο ξένα accounts και τα ποστάρουν για δικά τους!Μεγάλη απάτη λέμε!Και είναι πολλοί που το κάνουνε αυτό το κόλπο!
           
            Θα κλείσω λέγοντας μια φράση που μου είπε η θεία μου προχθές.”Το δικό σου το account κοπέλα μου είναι μεγάλη μαλαγάνα,απο ποιόν πήρες,εμείς πάντα βαθύ twitter ήμασταν στο σόι μας!"