Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

PROUD TO BE ΤΡΟΛΛΛΛΛΛΛ!







     Κάθομαι και βλέπω διάφορους ηλίθιους που νομίζουν πως επειδή θα γράψουν μία αηδία για να τρολάρουν κάποιο account κάνουν κάτι!Δέν είναι έτσι τα πράγματα αδελφια followers!

      Πρίν αρχίσεις να τρολάρεις λοιπόν πρέπει να μάθεις κάποια πράγματα!

 
      Αυτό που φτιάχνουν κάποιοι ένα δευτερο account με 10 followers και θέλουν να τους πάρει στα σοβαρά ο άλλος όταν τον τρολάρουν είναι εντελώς ξεφτίλα!Ο σωστός τρόπος είναι να φτιάξεις ένα account στο οποίο πριν κάνεις follow θα κάνεις πολλά RT (πάνω απο 200)ώστε να νομίζει ο άλλος ότι είναι παλιό,να μαζεψεις πρώτα καμιά 100 followers και μετά να αρχισεις να τρολάρεις!Το να μαζέψεις 100 followers είναι παιχνιδάκι,κάνεις 300 follow και σε μισή ώρα έχεις δεκάδες follow back!
      Άμα είσαι ξύπνιος αναπτύσεις ένα account παράλληλα με το δικό σου,στο οποίο κάνεις copy τους followers σου αλλά ποτέ μα ποτέ δεν το ακολουθείς απο το δικό σου,ούτε κάνεις RT απο εκεί τα δικά σου,μή σου πώ πως μπορείς να το μπλοκάρεις κιόλας για να δείχνει οτι δεν υπάρχει καμία επικοινωνία!
    
       Είναι και αυτά τα ψευτικα accounts που κάνουν RT σε διάφορους πολιτικούς και δεν σε κάνουνε ποτέ follow back γιατί δεν υπάρχουν στ’αλήθεια,μπαίνει ο άλλος,κάνει το RT και φευγει!Εδώ η ξεφτίλα είναι διακομματική!
        Το άλλο πάλι με τους ξεφτίλες πολιτικούς που πριν τις εκλογές κάνουν follow όποιον είναι και μετά πέφτει unfollow  γιατί βαριούνται να βλέπουν τα tweets στο TL τους!Μιλάμε για μεγάλους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!
        Τώρα θυμήθηκα και κάτι άλλο,όταν στέλνετε DM ή MAIL σε διάφορους πολιτικούς να είστε σίγουροι πως δεν τα διαβάζουν μόνο αυτοί!Στους λογαριαμούς τους ότι μα ότι παραμύθια και να σας λένε πάντα έχει πρόσβαση και κάποιος άλλος!

Συνεργάτης, υπάλληλος,γκόμενα,σύζυγος! (μη ρωτάτε πώς το ξέρω,ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΩΣ)
          Θα μου πείς τώρα ποιά είσαι εσύ που θα μας κάνεις την έξυπνη!Έλα ντε ποιά είμαι!
Όταν εγώ τρόλαρα κόσμο οι περισσότεροι κάνατε LIKE στο FACEBOOK!