Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

Η φυσική ομορφιά της Μαρίας Ναυπλιώτου κόβει την ανάσα -Η φωτογραφία χωρίς ίχνος μακιγιάζ από την Κρήτη.



Η Μαρία Ναυπλιώτου, την θεατρική σεζόν που μας πέρασε, υποδύθηκε με τεράστια επιτυχία την Μαρία Κάλλας, στο Master Class, στο θέατρο Μικρό Χορν.



Η νέα τηλεοπτική σεζόν την βρίσκει με πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά Λόγω Τιμής- 20 χρόνια μετά.



Είναι μία από τις πιο όμορφες Ελληνίδες ηθοποιούς και είναι αδύνατο κάποιος να μην θαυμάσει την φυσική ομορφιά της. "Δεν ξέρω αν ήμουν όμορφη από μικρή. Στο σπίτι δεν το συζητούσαμε ποτέ. Κι οι γονείς μου ήταν όμορφοι, αλλά δεν μάθαμε να δίνουμε σημασία στην εξωτερική εμφάνιση.






Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν χρησιμοποιήσει την ομορφιά τους. Εγώ όχι. Δεν είχα συνείδηση του πράγματος. Αργησα να το εκτιμήσω. Μάλλον περισσότερο τώρα το εκτιμάω που θα το αποχαιρετίσω" έχει δηλώσει σε συνέντευξη στην Bovary, η ηθοποιός. Η Μαρία Ναυπλιώτου βρίσκεται σε διακοπές στην πανέμορφη Κρήτη και μοιράστηκε μια φωτογραφία στην οποία δείχνει χαλαρή και ανέμελη.

 Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και θαυμάσαμε την φυσική ελληνική ομορφιά της. Η όψη του προσώπου της είναι τόσο λαμπερή και όμορφη που ξεχάσαμε ότι έχει κλείσει τα 50. Η ίδια έχει δηλώσει στη ίδια συνέντευξη πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα ταξίδια στη ζωή της και τελικά, ίσως, αυτό είναι και το μυστικό της.

 Η Mαρία Ναυπλιώτου είναι η προσωποποίηση του καλοκαιριού.

Πηγη: bovary.gr   Η φυσική ομορφιά της Μαρίας Ναυπλιώτου κόβει την ανάσα -Η φωτογραφία χωρίς ίχνος μακιγιάζ από την Κρήτη.